Meer inzicht door de koppeling met Signalen!

Alle meldingen op 1 plek

Gemeente Alphen aan den Rijn krijgt via veel verschillende kanalen meldingen binnen (o.a. gemeentelijke website en social media kanalen). De beheerders van de contracten met de groenaannemer en eigen dienst maken gebruik van het Apptimize Platform.

Na de ingebruikname van open source software Signalen wordt de afhandeling van alle soorten meldingen in de openbare ruimte in Signalen gedaan. Er was daarom de behoefte om melding die gemaakt worden met het Apptimize Platform in Signalen te laten landen zodat deze volgens het proces in Signalen afgerond worden.

In drie sessies, begeleidt door consultancybureau Macoin zijn de wensen en mogelijkheden besproken, de technische taken zijn verdeeld om de (API) koppeling te kunnen leggen. Na een succesvolle testfase is de koppeling in productie gegaan.

Meldingen gemaakt met het Apptimize Platform worden nu automatisch doorgezet naar Signalen zodat deze voor afhandeling naar de juiste persoon worden doorgezet. Is de melding afgerond dan volgt ook een automatische terugkoppeling naar het Apptimize Platform om de status van de melding aan te passen naar gesloten.

Wil je ook efficiënter meldingen behandelen via een koppeling met Signalen?

Stuur dan een bericht naar Rob Appel, hij kan je er meer over vertellen.

Betrokken organisaties