Een prettige leefomgeving bieden aan bewoners

Algemene ruimtes in wooncomplexen zijn zowel voor bewoner als bezoeker beeldbepalend. Daarom sturen steeds meer woningcorporaties met beeldkwaliteit op schoon, heel en veilig.

Wanneer is schoon ook daadwerkelijk schoon, na hoeveel beschadigingen vindt reparatie plaats en hoeveel obstakels zijn acceptabel in de entree.
Het Apptimize Platform ondersteunt het digitaal werken met beeldkwaliteit.

Vraag de gratis trial
of whitepaper aan

Wil je zelf ervaren of het Apptimize Platform voor jou geschikt is.

Vraag een trial aan en probeer vrijblijvend 30 dagen de mogelijkheden.

WHITEPAPER AANVRAGEN
TRIAL AANVRAGEN

Direct aan de slag

Apptimize richt de applicatie in. Omdat Apptimize een Saas oplossing is vraagt dit geen IT beheer, dit wordt door Apptimize geborgd. Na inrichting en een korte instructie kun je direct aan de slag!

Rapportages

Het Apptimize Platform genereert automatisch rapportages op beleidsniveau, beeldmeetlatniveau en locatieniveau. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van foto’s om de vastgelegde situatie duidelijk in beeld te brengen.

Informatie delen

Door schoon, heel en veilig data met andere data te combineren worden deze nog waardevoller. Via de API is data makkelijk te ontsluiten naar Power Bi of andere dashboard tools.

Waarom werken met beeldkwaliteit

Met beeldkwaliteit breng je op een uniforme manier de esthetische kwaliteit van het bezit in beeld. Het uitgangspunt is basiskwaliteit voor een prettige leefomgeving voor bewoners. De beeldmeetlatten waarop wordt gescoord zijn ondersteunt met foto’s en normen, het is daarom voor iedereen mogelijk de meting uit te voeren. Deze gezamenlijke blik op het bezit brengt situaties aan het licht die voorheen niet werden opgemerkt.

Beeldkwaliteit helpt bij het verbeteren van de leefbaarheid, levert inpunt voor het opstellen van beleid of handhaven hiervan (o.a. tuinen en brandveiligheid) en ondersteunt bij de communicatie tussen afdelingen en externe aannemers.

Beeldkwaliteit voor Woningcorporaties

In de whitepaper lees je hoe beeldkwaliteit jouw organisatie kan ondersteunen.

Aan de slag

De kracht van beeldkwaliteit wordt het duidelijkst met meetresultaten van het eigen bezit. Het Apptimize Platform biedt daarom een gratis trial aan. Hiermee kunnen tot 10 complexen geschouwd worden en wordt de gebruiksvriendelijkheid van het Apptimize Platform ervaren.

De resultaten uit de pilot vormen daarbij een goede basis voor een projectplan of voor demonstraties naar collega’s. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te krijgen, gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Meer informatie over toepassingen uit de praktijk, download dan de whitepaper.

Snel schakelen met meldingenmodule

Het Apptimize Platform biedt naast inspecties ook een meldingenmodule. Als er een incident geconstateerd wordt dat opgelost moet worden kan deze eenvoudig worden vastgelegd. Dit gebeurt in enkele stappen. Ook de afhandeling wordt digitaal ondersteunt, zowel in samenwerking met interne afdelingen als externe aannemende partijen. Door het gebruik van statussen en foto’s bij afhandeling is er altijd actueel inzicht in voortgang van meldingen die in behandeling zijn.

Een demonstratie op locatie?

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan contact met u op.