De kwaliteit van uw complexen in beeld

Nieuw is beeldkwaliteit voor de woningcorporaties. In de openbare ruimte is het al jaren een beproefde systematiek. Het Apptimize Platform bedient in de openbare ruimte tal van organisaties om de beeldkwaliteit in beeld te krijgen. Het Apptimize Platform is daarom de applicatie om de beeldkwaliteit van uw complexen mee te inventariseren.

Met de mobiele applicatie voor smartphone en tablet kunt u gebruiksvriendelijk de inspectie opnemen. In de kantoorapplicatie zijn de resultaten direct inzichtelijk. De resultaten kunt u gebruiken voor uw beheer en onderhoudsplannen.

Direct inzicht

Metingen worden ondersteund met foto's. Het management kan op deze manier inzicht krijgen in de staat van een complex zonder dat zij op locatie aanwezig hoeven te zijn.

Gebruiksvriendelijk

Door een bewuste scheiding van functionaliteiten is het Platform ook voor mensen met weinig tot geen ervaring makkelijk te gebruiken. Met een korte uitleg over de werking kunnen zij direct aan de slag.

Doorontwikkeling

In samenwerking met de markt ontwikkelen wij constant nieuwe rapportages en functionaliteiten. Dit alles om u automatisch inzichten te geven om verder te verwerken in uw beheer en onderhoudsplannen.

Inspectie uitvoeren

Buiten kunnen uw complexbeheerders met de mobiele applicatie (smartphone of tablet) gebruiksvriendelijk en snel de inspectie uitvoeren. Op de kaart is te zien welke complexen geschouwd moeten worden.

Bij het invoeren van de inspectie heeft u een overzicht van de te meten items. Het is daarbij ten alle tijde mogelijk ter ondersteuning de normeringen, foto's en meetinstructie te bekijken.

Ziet u iets dat niet aan de ambitie voldoet? Of iets dat een voorbeeld zou kunnen zijn voor andere complexen? Voeg dan direct foto's en opmerkingen toe. Na het verzenden van de resultaten zijn deze altijd direct inzichtelijk in de kantoorapplicatie.

Inzichten en rapportages

Via verschillende rapportages kunt u in de kantoorapplicatie de resultaten van de metingen bekijken. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen rapportages op management niveau en uitvoeringsniveau.

Bij de managementrapportage wordt vooral gekeken naar de scores vanuit de meting ten opzichte van de vooraf opgestelde ambities. Hierin kan op basis van de inrichting onderscheid worden gemaakt tussen verschillende regio's.

Bij de uitvoeringsrapportage is het mogelijk om per complex te zien op welke onderdelen er voldoende en onvoldoende wordt gescoord. Hierbij zijn gemaakte foto's en opmerkingen inzichtelijk. Het is daarnaast mogelijk om te bekijken hoe het complex in eerdere metingen heeft gescoord.

Via de rapportage portieken kunt u met verschillende filters een overzicht maken van geconstateerde afkeuren. Hiermee kunt u gebundeld werkzaamheden verzamelen om deze uit te zetten bij meerdere aannemers of eigen dienst.

Toepassing beeldsytematiek

Uw complexen meten op basis van beeldkwaliteit wordt in de praktijk ook wel beheerkracht genoemd. Het geeft u veel verschillende inzichten. Naast inzicht te krijgen in welke onderwerpen u moet investeren, biedt het u de mogelijkheid om afspraken te maken en daarover eenduidig te communiceren naar uw gebruikers (bewoners) en aannemende partijen.

In samenwerking met iFocus hebben wij een korte introductie video gemaakt en de voordelen voor u op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding om deze video te bekijken. Heeft u vragen over het gebruik van het Apptimize Platform? Neem dan contact met ons op.

Een demonstratie op locatie?

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan contact met u op.