Altijd inzicht in de staat van uw openbare ruimte

Het Apptimize Platform is dé applicatie om uw beeldkwaliteit inspecties mee uit te voeren. Met de mobiele applicatie voor smartphone en tablet kunt u een schouw uitvoeren, meldingen maken en behandelen. In de Kantoorapplicatie kunt u metingen klaarzetten, het meldingentraject volgen en rapportages inzien.

Het Apptimize Platform is bij uitstek geschikt om besteks- en beleidsmetingen mee uit te voeren. Door de automatisch gegenereerde rapportages is direct duidelijk waar aandacht nodig is en waar op niveau wordt gepresteerd.

Direct aan de slag

Wij richten het Platform op basis van uw wensen voor u in. U hoeft geen IT kennis te hebben. Na een korte uitleg over de werking kunt u direct aan de slag.

Dashboard

Het interactieve dashboard geeft een visuele presentatie van de resultaten op de kaart. Gebruikers die niet inhoudelijk onderlegd zijn krijgen zo een goede indruk van de gescoorde resultaten.

Samenwerking

U kunt uw eigen dienst of aannemer toevoegen aan het Apptimize Platform. Resultaten zijn direct inzichtelijk voor alle partijen. Dit maakt het mogelijk om direct actie te ondernemen.

De schouwronde klaarzetten

Wij richten het Apptimize Platform voor u in. Dit gebeurt op basis van gebieden/objecten, beeldmeetlatten, ambities en eventueel termijnprijzen.

U kunt vervolgens zelf in slechts enkele ogenblikken een schouwronde klaarzetten. Dit kan op basis van meetvakken volgens de CROW systematiek, maar ook op basis van objecten of hotspots. Als de meetronde is klaargezet, is deze buiten direct beschikbaar voor de controleurs.

Schouwronde uitvoeren

Buiten kunt u met de mobiele applicatie (smartphone of tablet) gebruiksvriendelijk en snel de inspectie uitvoeren. Via de lijst met beeldmeetlatten kunt u direct scores invoeren.

Tijdens de inspectie heeft u altijd inzicht in de normeringen en ondersteunende afbeeldingen van de beeldmeetlatten. Het is daarnaast mogelijk om de door u aangeleverde kaartlaag van het beheer te tonen.

Ziet u iets dat niet aan de ambitie voldoet? Voeg dan direct foto's en opmerkingen toe. Na het verzenden van de resultaten zijn deze altijd direct inzichtelijk in de kantoorapplicatie.

Apptimize Platform in gebruik

Start uw gratis trial

Ontdek wat het Apptimize Platform voor uw organisatie kan betekenen.

Meldingen maken en behandelen

Komt u tijdens het inspecteren of een rondje door het gebied iets tegen dat direct verholpen dient te worden? In 2 tot 4 simpele stappen kunt u hier direct een (bestek)melding van maken. De melding kan volledig geautomatiseerd direct worden doorgestuurd naar uw eigen dienst of aannemende partij om direct opgelost te worden.

U kunt in de mobiele applicatie alle openstaande meldingen inzien en filteren. Het is mogelijk om de details te bekijken, foto's toe te voegen, opmerkingen te plaatsen en de status aan te passen.

Uw interne dienst of aannemer heeft hiermee direct inzicht in de geconstateerde incidenten. De meldingen kunnen volgens een vast proces worden afgehandeld en het maken van foto's bij het oplossen van het incident geeft u inzicht in een juiste afhandeling.

Rapportages bekijken en sturen op verbetering

Via verschillende rapportages kunt u in de kantoorapplicatie de resultaten van de meting(en) bekijken. Het is mogelijk om geautomatiseerd de bestekrapportage, de rapportage schaalbalken en eventueel een verrekenstaat in te zien.

Het Apptimize Platform biedt daarnaast een interactief dashboard. Dit is een visuele weergave waarin op basis van kleuren en scores de kwaliteit van uw gebied op kaart wordt gepresenteerd. Via de trendweergave is de kwaliteit door het jaar heen te bekijken.

Een demonstratie op locatie?

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan contact met u op.